Detalii controversate despre moartea fostei iubite a lui Jim Carrey. Ce mesaje își trimiteau

30 septembrie 2016 12:52   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Detalii tot mai controversate ies la lumină în legătură cu moartea fostei iubite a lui Jim Carrey, Cathrione White. Recent, s-au descoperit câteva mesaje în care actorul i-a cerut lui Cathrione să ia pastile contraceptive după ce au întreținut relații intime. Într-o discuție despre părinții lor, se fac chiar referiri la părțile lor intime.

Mesajele scrise pe telefonul mobil au fost descoperite de  fostul soț al Cathrionei, Mark Burton, care nu a renunțat la căutarea de dovezi prinj care să-l acuze pe Carrey de moarte fostei sale soții, informează Daily Mail.

Jim Carrey i-a trmis fostei iubite pe 13 februarie un mesaj în care o îndemna să ia pastile contraceptive. Cu o săptămână înainte de trimiterea acestor mesaje, Cathrione a făcut un test pentru depistarea bolilor cu transmitere sexuală care a ieșit pozitiv, contactând gonoree, herpes 1 și herpes 2.

Se presupune că Jim Carrey ar fi fost cel care a infectat-o pe White cu aceste trei boli. În plus, imagini realizate a doua zi după ce au fost trimise mesajele îi înfățișează pe cei doi stând îmbrățișați și zâmbind, bucurându-se de o cină romantică de Ziua Îndrăgostiților.

Într-o altă discuție în care vorbeau despre părinții lor decedați, conversația se duce dintr-o dată într-o cu totul altă direcție și cât se poate de explicită: „Mă simt așa cuprinsă de un sentiment de iubirea”, i-a scris Cathrione actorului. „Te-ai gândit la penisul meu astăzi?”, i-a răspuns Jim Carey.

Mark Burton a afirmat în fața judecătorilor că Jim Carrey s-a despărțit de Cathrione la câteva ore după ce aceasta l-a informat că urma să facă un test de depistare a bolilor cu transmitere sexuală – existând un schimb de mesaje între cei doi ca evidență.

Mai multe