Detalii şocante din autopsia completă a lui Whitney Huston: avea 11 dinţi lipsă şi o perucă cusută de păr

13 februarie 2020 9:34   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Whitney Huston a murit pe 11 februarie 2012, acum opt ani, după ce s-a înecat în cada unui hotel. Autopsia detaliată a cântăreţei scoate la iveală detalii şocante despre ultima perioadă din viaţa lui Whitney: aveam 11 dinţi lipsă, nu mai avea aproape deloc sprâncene şi avea o perucă cusută de păr.

Conform mirror.co.uk, cadavrul lui Whitney Huston a fost descoperit în cada camerei sale de hotel, în Los Angeles şi era acoperit de cicatrici, răni şi urme. Medicii au stabilit cauza oficială a morţii: înecare accidentală cauzată de probleme cu inima şi consum de cocaină. Autopsia mai arată că vedeta era bolnavă de inimă într-un stadiu avansat, cu o arteră blocată în proporţie de 60%. 

Asistenta lui Whitney a povestit că, înainte de moarte, i s-a plâns că o doare gâtul şi a spus că va face o baie înainte de o petrecere pre-Grammy. La scurt timp după, asistenta a găsit-o pe cântăreaţă în cadă, fără suflare, cu arsuri severe pe spate şi picioare. În braţ, avea o urmă de ac, iar medicii au mai găsit cicatrici de la implanturile mamare. 

Ei au mai remarcat că, în mod bizar, Whitney avea o perucă cusută de păr, deşi avea o podoabă capilară bogată. Însă nu mai avea aproape deloc sprâncene, iar dinţii ei erau într-o condiţie jalnică, cu 11 din cei din faţă lipsă. Conform apropiaţilor, ea i-ar fi pierdut în urma consumului de cocaină: ea lua droguri şi apoi cădea prin casă şi îşi pierdea dinţii. Pentru a ascunde acestea probleme, Whitney proteză, care ar fi costat 6.000 de dolari. 

Mai multe