Detaliile tragice din viața lui George Michael! De ce a vrut să se sinucidă

13 ianuarie 2017 18:38   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

În ciuda carierei sale muzicale impresionante și a faptului că a fost și a rămas în continuare un artist iubit de mulți fani, viața sa personală a fost destul de tristă. Cântărețul a recunoscut în urmă cu câțiva ani că a vrut să-și pună capăt zilelor.

După ce a aflat că mama sa a fost diagnosticată cu cancer, George Michael a intrat într-o profundă depresie care i-a schimbat moralul complet, precizează Daily Star. Artistul s-a descris pe sine ca fiind un „laș” care a dorit să scape de lucrurile urâte din viața lui prin a se sinucide. Starea lui se agravase în special după moartea mamei sale.

Un alt impas pe care a trebuit să-l suporte a fost moartea fostului său iubit, Anselmo Feleppa, al cărui organism a cedat din cauza complicațiilor provocate de SIDA. Această tragedie din viața lui George Michael s-a întâmplat în 1993. „După moartea mamei, în 1997, cred că devenisem unul dintre acei lași care aleg o cale urâtă de-a ieși din bucluc”, a mărturisit el în 2004, într-un interviu.

Moartea lui Anselmo la doar 37 de ani a fost se pare primul obstacol în viața sa care l-a determinat să-și găsească refugiul în consumul de droguri. Familia și prietenii săi nu știau însă despre noua dependență a cântărețului și au fost șocați când au aflat că ar fi fost dependent de heroină.

Mai multe