Detectivii au găsit probe care ar putea dovedi cauza morții lui George Michael

6 ianuarie 2017 19:04   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

A fost mobilizată o întreagă echipă de criminalistică pentru a investiga moartea lui George Michael. Detectivii au găsit probe care i-ar putea face să găsească adevărata cauză a decesului cântărețului.

Polițiștii au cerut unei agenții fotografice să predea toate imaginile făcute înainte de Crăciun în jurul locuinței lui George Michael pentru a afla cine a frecventat zona în acea perioadă, informează The Sun. Până acum, anchetatorii nu au investigat și casa cântărețului deoarece nu li s-a părut a stârni suspiciuni.

Acum, o echipă care se ocupă de investigarea cazurilor de crimă și viol, a fost mobilizată pentru a accelera ancheta după ce probele post-mortem s-au dovedit neconclusive. Detectivii vor să afle cum s-a comportat George Michael înainte de a fi găsit mort în propria casă chiar în noaptea de Crăciun și cine a venit și a plecat de la el.

Noua echipă de anchetatorii este de părere, în urma probeblor obținute, că celebrul cântăreț, a cărui avere se ridică la peste 100 de milioane de dolari, ar fi murit din cauza unei supradoze de droguri.

A fost cercetat istoricul artistului cu privire la abuzul de droguri, iar un văr al superstarului a declarat că în 2015 a fost pus sub tratament pentru a se vindeca de dependența de cocaină. Din acest motiv, polițiștii nu exclud ca George Michael să fi decedat după o supradoză.

În continuare, detectivii vor să-l mai interogheze încă o dată pe iubitul cântărețului, Fadi Fawaz (40 de ani), care a declarat că l-a găsit pe George Michael deja mort în propria lui casă.

Mai multe