Dezastre pe covorul roșu! Cele mai neinspirate ținute ale vedetelor la SAG Awards

30 ianuarie 2017 15:04   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Au o armată de stilişti, dar asta nu înseamnă că nu pot da greş pe covorul roşu. La gala premiilor conferite de Sindicatul Actorilor Americani (SAG Awards), nu toate vedetele au strălucit în lumina reflectoarelor.

Ceremonia de decernare a premiilor, desfăşurată la Shrine Auditorium din Los Angeles, a avut şi o puternică notă de protest politic, participanţii luând cuvântul pentru a critica ordinul preşedintelui Trump cu privire la interzicerea intrării în SUA a cetăţenilor din şapte ţări majoritar musulmane, dar şi pentru a face apel la toleranţă, diversitate şi rezistenţă. 

Premiile SAG sunt considerate un indicator puternic pentru premiile Oscar ce recompensează cei mai buni actori, în condiţiile în care actorul premiat la SAG pentru cea mai bună interpretare masculină a câştigat începând cu 2003 şi premiul Oscar echivalent. Denzel Washington, Emma Stone şi distribuţia filmului "Hidden Figures" au triumfat duminică la SAG Awards.

Printre vedetele care au făcut alegeri vestimentare neinspirate la Sag Awards se numără: Nicole Kidman, Sofia Vergara sau Salma Hayek.

Nicole Kidman

Sofia Vergara

Salma Hayek

Gwendoline Christie

Jessica Pimentel

Mai multe