Dezvăluire şocantă! Mickey Rooney din „O noapte la muzeu” a fost ucis?

25 noiembrie 2014 14:53   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

La 7 luni de la decesul legendarului Mickey Rooney, o teorie privind moartea lui şochează planeta. Actorul, care s-a stins din viaţă la 93 de ani din cauze naturale, a murit ucis, potrivit „National Enquirer”.

Revista americană a pus mâna pe nişte documente, din care reiese că legenda Hollywoodului Mickey Rooney n-a murit de bătrâneţe. Deşi familia lui a mărturisit că sănătatea şubredă a fost cea care l-a băgat în mormânt, iată că o publicaţia mai sus amintită aruncă bomba.

Copilul-star din Cetarea Filmului s-a stins din viaţă pe 6 aprilie, la vârsta de 93 de ani. Deşi era mic de înălţime, starul a devenit unul dintre cei mai mari actori ai tuturor timpurilor. A debutat pe scenă la doar 17 ani şi a jucat în aproape 250 de filme.

Divorţurile succesive (a fost căsătorit de opt ori şi a divorţat de şase ori, n.r.) l-au costat scump. Plin de datorii, Rooney şi-a declarat falimentul personal în 1962. La căpătâiul lui s-a aflat Jan Chamberlin, cea de-a opta soţie, cu care trăia din 1978.

Marele lui regret este că n-a primit niciodată Premiul Oscar. În 1983 primeşte un premiu Oscar pentru întreaga sa carieră, în care a fost şi regizor, producător, scenarist şi compozitor.

Cele mai cunoscute roluri ale sale sunt în filmele: O lupte nebună, nebună, nebunp (1963), Mic dejun la Tiffany (1961), O noapte la muzeu (2006), Armăsarul negru (1979).

Mai multe