DiCaprio, ce ai pierdut! Fosta iubită a actorului, complet goală în pat

1 august 2017 22:01   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Fosta iubită a lui Leonardo DiCaprio a încins internetul. Frumoasa blondă s-a dezbrăcat complet și a publicat poza pe Instagram ca fanii ei să se bucure de minunata priveliște.

Nina Adgal s-a jucat cu imaginația multor fani care îi urmăresc contul de Instagram, fani care nu sunt deloc puțin. Celebrul model a pozat mai mult decât îndrăzneț, obraznic am putea spune. Aceasta a renunțat complet haine și inhibiții și le-a oferit internauților o fotografie de pus în ramă.

Nina Adgal este unul dintre cele mai frumoase modele, cu fani peste tot în lume. Aceasta știe mai bine ca oricine cum să și-i țină aproape și cum să-i facă să-i acceseze zilnic paginile de pe rețelele de socializare.

În timp ce-și aștepta pizza, Nina lenevea în pat, însă nu oricum, ci complet goală. Printre pernele albe, modelul s-a pozat nud, însă nu a uitat de zâmbet și a fișat unul până la urechi.

”Îmi aștept pizza”, a scris modelul la descrierea pozei. Bineînțeles, imaginea nu a fost trecută cu vederea de fanii acesteia și mii de internauți au reacționat prin like-uri, iar la secțiunea de comentarii ale pozei se pot citi numai lucrui de genul: ”Sărac și prost, Leo... Ești minunată, Nina”.

Modelul danez Nina Adgal și Leonardo DiCaprio au avut o relație timp de un an, iar surse din anturajul actorului declarau mereu că cei doi iau relația lor în serios. Mai mult decât atât, multă lume se aștepta și la o logodnă, ceea ce a făcut ca vestea cum că cei doi s-au despărțit să ia prin surprindere fanii lor.

Mai multe