DiCaprio, «taxat» cu 50.000 $ după orgiile de la hotel

4 iulie 2013 14:00   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Nu degeaba se spune că Leonardo DiCaprio are o reputaţie de petrecăreţ! Pe durata Festivalului de la Cannes, actorul a dat atât de multe petreceri cu femei, încât trebuie să plătească daune de 50.000 de dolari.

Hotelierii de la Cannes au simţit pe pielea lor de unde-şi trage Leonardo DiCaprio (38 de ani) reputaţia de mare petrecăreţ. Starul din „The Great Gatsby" a chefuit noapte de noapte în camera de Hotelului Cap-Eden-Roc din Cannes, lăsând în urma sa o cameră distrusă.

Patul şi covorul au fost arse cu ţigări

Pe durata Festivalului de la Cannes DiCaprio a dat în fiecare seară petreceri cu femei şi nu s-a zgârcit deloc.

Hotelul Cap-Eden-Roc din Cannes

Angajaţii hotelului au declarat că actorul a provocat un dezastru uriaş, daunele ridicându-se la 50.000 $. Patul, covorul şi canapeaua au fost complet distruse de resturile de ţigări pe care acesta le uita aprinse.

DiCaprio a a spart marmura din baie

Marmura din baie a fost spartă pe alocuri de sticlele de şampanie, oglinda cu particule de cristal a fost distrusă, robineţii căzii au fost smulşi, iar lenjeriile intime au înfundat toaleta.

Gurile rele spun că pe perioada Festivalului de Film de la Cannes, Leo DiCaprio a făcut sex cu şapte femei diferite, în contextul unor petreceri la care au participat mai mulţi prieteni de-ai lui, însoţiţi de iubite de-o seară.

Nici nu-i de mirare de ce Leonardo Dicaprio nu s-a însurat până acum: firea lui rebelă şi petrecăreaţă nu inspiră tocmai faptul că ar fi un viitor soţ statornic.

Mai multe