Diddy se află în spatele asasinării lui 2pac? Dovezi șocante

4 februarie 2016 14:37   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Poliția din Los Angeles (LAPD) a rezolvat misterul morții rapperilor Christopher „Biggie Smalls” Wallace și Tupac Shakur, potrivit unui documentar în care apare fostul detectiv Greg Kading, care a lucrat în cazul ambelor crime.

Bazându-se pe cei trei ani lungi și grei în care a încercat să rezolve aceste crime, Kading susține că Sean „Diddy” Combs l-a plătit pe Duane Keith „Keffe D” Davis să îi ucidă pe Shakur și pe managerul acestuia, Marion Hugh „Suge” Knight, 1 milion de dolari ar fi costat această dublă crimă. Fostul detectiv mai spune că în noaptea de 7 septembrie 1996, nepotul lui Keffe D, Orlando „Baby Lane” Anderson, a fost cel care a apăsat pe trăgaci. Doar Shakur a fost ucis.

Kading crede că, pentru a se răzbuna, Suge Knight l-a plătit pe Wardel „Poochie” Fouse cu 13.000 de dolari, ca să-l ucidă pe Biggie Smalls, care a fost împușcat mortal pe 9 martie 1997, la șase luni de la moartea lui Tupac Shakur, potrivit Huffington Post.

În timpul anchetei, Kading susține că l-a „încolțit” pe Keffe D și că acesta a făcut confesiuni despre evenimentele care au dus la asasinarea lui Shakur, iar detectivul a concluzionat că Diddy este creierul din spatele asasinării lui Shakur.

Documentarul, intitulat „Murder Rap”, a avut premiera în 2015. Este bazat pe cartea cu același nume, scrisă de Kading în 2011, va fi putea fi vizionat pe Netflix în această primăvară.

Mai multe