Din pușcărie, direct la Cannes! Cum a ajuns aici cel mai sexy infractor din lume

30 mai 2017 14:39   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Vă amintiți de Jeremy Meeks, infractorul care a devenit celebru datorită pozei de identificare făcută de poliție? Ei bine, cel mai sexy deţinut din istorie a ieșit din închisoare de ceva vreme, iar acum agenţiile de modă din toată lumea îşi doresc să lucreze cu el. Mai mult, americanul a ajuns recent şi pe covorul roşu de la Cannes.

O singură poză i-a schimbat viaţa. Jeremy a fost condamnat la închisoare în 2014 după ce a fost acuzat de posesia ilegală a unei arme. A devenit apoi cunoscut în momentul în care fotografia sa de identitate a fot publicată de Departamentul de Poliție din California pe pagina oficială de Facebook a instituției.

La acel moment, „cel mai sexy infractor din lume” a stârnit o adevărată isterie în rândul femeilor, care au scris care scris comentarii îndrăznețe, unele cerând chiar să fie închise cu el în aceeași celulă.

Jeremy a fost eliberat anul trecut şi de atunci defilează pe podiumuri, face şedinţe foto pentru cele mai tari case de modă, conduce bolizi de lux şi locuieşte într-o super vilă în California.

Jeremy a tras lozul câştigător când a fost cooptat de celebrul designer Philip Plein, fostul iubit al Mădălinei Ghenea, în echipa sa de modele, iar zilele trecute a păşit pe catwalk-ul de la Cannes.

El a pozat pe covorul roşu precum starurile, iar la petrecerea organizată după prezentarea de modă a stat la masă cu celebrul designer, dar şi cu cântăreaţa Nicki Minaj. Până şi Paris Hilton şi-a dorit o poză cu “cel mai sexy infractor din lume”.

Mai multe