Diva din serialul «Prietenii tăi», desfigurată de chirurgia estetică

26 august 2015 11:38   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cu fața încremenită într-un zâmbet forțat. Așa a apărut Courteney Cox zilele trecute la avanpremiera filmului ”Hand of God”. Motivul? Se pare că diva din serialul ”Prietenii tăi” a cam exagerat cu chirurgia estetică, deși nu cu mult timp în urmă jura că nu se va atinge de botox.

Courteney Cox (51 de ani), cunoscută pentru rolul Monica din celebrul serial ”Prietenii tăi”, pare să fie cel mai nou nume de pe lista vedetelor care s-au speriat atât de mult de ideea de îmbătrânire, încât au abuzat de chirurgia estetică. Vedeta a putut fi cu greu recunoscută zilele trecute la avanpremiera filmului ”Hand of God”, în Los Angeles, unde a venit la brațul partenerului ei, muzicianul irlandez Johnny McDaid, mai tânăr cu 12 ani.

Pielea nefiresc de întinsă și nicio altă expresie decât acel zâmbet forțat specific excesului de botox. Cu alte cuvinte, Courteney a cedat impulsului de e opri artificial îmbătrânirea, iar efectele nu sunt dintre cele mai plăcute privirii. Naturalețea Monicăi din ”Prietenii tăi” e istorie, iar asta în condițiile în care actrița declara în 2008, pentru revista Marie Claire, că nu va apela niciodată la chirurgia estetică.

”Este fantastic și îngrozitor în același timp. Am mers la medic , iar acesta mi-a spus: lasă-mă să te injectez aici, aici și aici. M-am simțit groaznic. Sunt actriță, trebuie să pot să-mi mișc fața. E înfiorător când oamenii nu-și pot încrunta sprâncenele”, declara vedeta la vremea respectivă.

Se pare că Courteney și-a schimbat părerea.

Mai multe