Divele au scos fanii în stradă în noaptea dintre ani!

1 ianuarie 2010 18:59   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Starurile internaţionale au ales diferite moduri de a trece în Noul An. Dacă unele dintre ele au preferat petrecerile private sau confortul şi intimitatea propriilor cămine, altele au ales să susţină spectacole în faţa a zeci de mii de oameni, veniţi special pentru a le admira.

Rihanna a trecut în Noul An în faţa a 10.000 de fani, care au venit s-o admire la Abu Dhabi Palace, unde a susţinut un recital extraordinar, de peste două ore.

Cu o prezenţă scenică uimitoare, o coregrafie extrem de bună şi câteva costume pe măsură, debutul divei în Orientul Mijlociu a devenit cu siguranţă, de neuitat.

Vezi aici o super GALERIE FOTO din timpul concertului!

Rihanna a ajuns în Abu Dhabi cu două zile înainte de concert, pentru a face repetiţii. Artista a cântat hiturile care au consacrat-o, Disturbia şi Umbrella, dar şi piesa Hard de pe noul album.

Dacă protejata lui Jay Z a optat pentru în debut muzical în Emiratele Arabe, Mariah Carey a preferat să rămână de Revelion pe tărâmuri ceva mai familiare. Spectacolul susţinut în noaptea dintre ani a fost catalogat drept extraordinar de cele câteva zeci de mii de fani care au stat în faţa scenei. Deşi timpul şi-a lăsat amprenta pe chipul şi corpul vedetei, vocea artistei este în continuare absolut fantastică. Cu show-uri de genul acesta, pe Mariah Carey o aşteaptă cu siguranţă un an foarte bun.

Urmăreşte aici VIDEO din timpul concertului!

Jennifer Lopez a făcut furori la concertul de Revelion din New York, însă nu cu vocea. De această dată, costumaţia divei a fost elementul care i-a lăsat mască pe spectatori. Într-un costum extrem de mulat, JLo nu a ezitat să îşi arate formele în toată splendoarea lor. Cu câteva minute înainte de miezul nopţii, Jennifer a apărut pe scenă şi a interpretat câteva din piesele care au consacrat-o, însă toată lumea era cu ochii pe corpul ei, unduit provocator pe o coregrafie foarte senzuală.

Soţia lui Marc Anthony este cunoscută pentru modul excentric în care reuşeşte să-şi facă publicitate de fiecare dată când luminile reflectoarelor par a o evita.

Vezi aici GALERIE FOTO incendiară cu JLo, din timpul recitalului!

Mai multe