Divele ne arată sânii. Naomi şi Cindy, «apetisante» la 50 de ani

3 octombrie 2015 10:31   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Chiar dacă se apropie de 50 de ani, Naomi Cambell şi Cindy Crawford vor neapărat să rămână în centrul atenţiei. “Pantera neagră“ nu a ezitat să pozeze în sânii goi, Cindy îşi prezintă pozele incendiare.

Fotomodelul Naomi Campbell nici nu se gândeşte să iasă vreodată la pensie. La vârsta de 45 de ani, ea are încă un trup apetisant şi vrea ca toată lumea să-i admire sânii care sunt la fel de frumoşi ca în tinereţe. De aceea, “Pantera neagră” a pozat topless pentru coperta noului număr al revistei “Lui”, care a apărut la 1 octombrie.

Îmbrăcată parcă doar într-un… fermoar, Naomi a făcut deja ravagii în rândul bărbaţilor din întreaga lume cu această poză provocatoare. Toată lumea se miră cum vedeta, care are o avere de 48 de milioane de dolari, nu are cam de multă vreme un iubit stabil.

Fotomodelul Cindy Crawford (49 de ani) preferă însă să arate frumuseţea trupului ei gol în ipostaze de-a lungul timpului. Ea lansat recent, la Londra, o carte autobiografică unde prezintă şi poze incendiare, cu ocazia apropierii de vârsta de 50 de ani. I-a fost alături la lansare un vechi prieten celebru, actorul George Clooney (54 de ani).

În carte Cindy vorbeşte despre trupul ei, despre fotografiile nud şi alte teme incitante. Fiica ei, Kaia, de 14 ani, care îi calcă pe urme în cariera de fotomodel, spune că se jenează când vede pozele intime ale mamei. Cindy Crawford, care are o avere de 100 de milioane de dolari, este căsătorită din 1998 cu Rande Gerber şi împreună mai au un fiu, Presley de 16 ani.

Mai multe