DJ Snake produce coloana sonoră a filmului Fast and Furious 9

11 februarie 2020 18:16   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Dacă ești sau nu unul dintre fanii unei povești fără sfârșit intitulată "Fast and Furios", nu poți sa ignori faptul că de fiecare dată a venit cu un soundtrack unic, pentru fiecare parte a francizei.

DJ Snake, unul dintre DJ-ii din lineup-ul Neversea 2019, este implicat din nou în muzica pentru noua parte a seriei, a noua, teaser-ul oficial fiind lansat cu numele de "F9".

Prima colaborare a francezului cu echipa de producție "Fast and Furious" a avut loc în 2014, când super-hitul "Get Low", piesă la care a lucrat cu Dillion Francis, a fost inclusă în partea a șaptea a super producției cinematografice.

Câțiva ani mai târziu și două noi serii lansate între timp, DJ Snake revine cu "Frequency 75", o piesă perfectă, plină de energie, ideală pentru acțiunea explozivă din seriile “Fast and Furios”.

Trailer-ul oficial include și o piesă semnată de duo-ul american de hip-hop Kids See Ghosts, "Feel The Love".

Dacă ești fan al seriei “Fast and Furios”, marchează în calendar data de 22 mai 2020, data lansării in cinematografe: încasări record, adrenalină și producții EDM sunt ingredientele care au devenit sinonime cu seria de succes.

DJ Snake, așteptat la Neversea, după ce anul trecut a anulat

Prezentat ca una dintre atracțiile festivalului Neversea 2019, DJ Snake a fost nevoit să-și anuleze prezența la evenimentul de pe malul mării. Din fericire, motivul a fost că a devenit tată, așa că poate anul acesta își va lua revanșa. Cert este că DJ Snake este așteptat de fanii săi pe Island of Dreams la Neversea 2020.

Mai multe