Doliu în lumea muzicii! Un DJ celebru a încetat din viață. Era cunoscut în toată lumea

10 mai 2017 12:53   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Celebrul DJ Robert Concina, cunoscut sub numele de scenă, Robert Miles, autorul piesei „Children”, a încetat din viață la vârsta de 47 de ani. Momentan, cauza decesului este necunoscută, dar se preconizează că ar fi suferit de o boală gravă pe care a ascuns-o.

DJ-ul de origine italiană a devenit faimos în anii 1990 după ce a compus melodia „children”, care a fost considerată cel mai bun hit dance al tuturor timpurilor, fiind numărul 1 în peste 12 țări din întreaga lume, precizează Mixmag.net.

După ce a devenit celebru, a mai compus și alte melodii de mare succes, dar apoi s-a retras din lumina reflectoarelor și a continuat să creeze mai mult sunete experimentale.

Anunțul morții sale a fost dat de o sursă de presă italiană, care s precizat că nu se cunosc cauzele oficiale ale decesului, dar se pare că ar fi ascuns că suferă de o boală gravă. „Vestea tragică a morții acestui artist talentat al timpurilor noastre mă face să fiu sceptic și supărat. Îmi vor lipsi certurile și criticile lui, dar mai ales talentul de a găsi sunete și melodii fără pereche”, a declarat Joe T. Vannelli, unul dintre prietenii DJ-ului.

Mai multe