Doliu pentru fanii serialului «Anatomia lui Grey»! A murit celebrul actor Roger Rees

11 iulie 2015 18:19   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Roger Rees a decedat în locuința lui, la vârsta de 71 de ani. Faimosul actor suferea de o boală necunoscută, care l-a răpus într-un timp foarte scurt.

Roger Rees, cel mai cunoscut actor din Țara Galilor, a decedat vineri (10 iulie) la vârsta de 71 de ani. Artistul a trebuit să cedeze rolul lui din piesa „The Visit”/„Vizita” în luna mai, din cauza unei boli pe care acesta nu a vrut să o facă publică. Acesta a pierdut lupta cu boala în aproximativ două luni, informează dailymail.co.uk.

Roger Rees, cunoscut, mai ales pentru rolul din serialul „Anatomia lui Grey”, a jucat în peste 30 de filme, printre care și filmul „Supraviețuitorul”, unde a jucat rolul unui român numit Emil Bălan. Printre altele, actorul mai era renumit și pentru rolurile din serialele americane „Cheers” și „The West Wing”. Acesta a primit un Premiu Tony pentru rolul principal din filmul „The Life and Adventures of Nicholas Nickelby”.

Roger s-a căsătorit cu scriitorul și producătorul Rick Elice în anul 2011. Cei doi au colaborat și din punct de vedere profesional, în comedia „Double Double”. 

Mai multe