Dolly Parton, în costum de iepuraș Playboy, la 73 de ani! Ce trucuri folosește pentru a se menține tânără

21 iulie 2021 18:40   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Dolly Parton a pozat cu sânii la vedere și în aceeași costumație cum s-a fotografiat pentru coperta ”Playboy” de acum 43 de ani. La 75 de ani, diva se menține uluitor de bine.

La 75 de ani, Dolly Parton s-a pozat provocator cu sânii la vedere și în aceeași costumație, exact ca în poza de Iepuraș Playboy pe care și-a făcut-o în urmă cu 43 de ani. A făcut asta cu ocazia zilei de naștere a soțului ei, Carl Dean. ”Soțului meu i-a plăcut coperta originală. Așa că am încercat să fac ceva pentru a-l face fericit. El crede că încă sunt sexy”, a spus vedeta râzând. Dolly a mai spus că i-a cântat lui Carl în costumația de Iepuraș.

Dolly Parton a dat startul unei provocări online. Vedetele din România s-au întrecut în imagini

Ce trucuri folosește ca să ascundă vârsta

Legendara cântăreaţă Dolly Parton se menţine, deşi e septuagenară. Vedeta are nişte trucuri care o ajută să îşi ascundă vârsta înaintată. Pentru că are la ea tot timpul lipici pentru unghii, adeziv pentru genele false şi o întreagă trusă de machiaj, Dolly Parton arată bine. Vedeta este binecunoscută pentru stilul ei extravagant şi faptul că foloseşte mereu produse cosmetice care să-i pună în evidenţă trăsăturile şi să-i ascundă semnele bătrâneţii. Dolly a povestit că rezervă întotdeauna cel puţin o oră şi jumătate pentru machiaj înainte de a urca pe scenă. Dar şi acasă are grijă să se machieze în fiecare dimineaţă, fiindcă nu vrea ca soţul s-o vadă vreodată că arată rău. Cântăreaţa este căsătorită din 1966 cu Carl Dean.

Mai multe