"Don Juan" Hamilton, a patra oară campion mondial în Formula 1! Listă impresionantă de cuceriri feminine!

30 octombrie 2017 16:31   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Pilotul britanic Lewis Hamilton a obţinut al patrulea titlu mondial în Formula 1, deşi a ocupat numai locul 9 la Marele Premiu al Mexicului, în antepenultima etapă a sezonului.

"De mic am visat să concurez în Formula 1. Nu am renunţat niciodată la acest vis, chiar dacă lumea îmi spunea că e imposibil de realizat. Stau aici, în faţa dumnevoastră, cu 4 titluri mondiale, demonstrând că dacă îţi urmezi visul, acesta poate deveni realitate", a spus Hamilton.

El a devenit al treilea pilot din istorie care atinge borna de patru titluri mondiale în Formula 1, iar Michael Schumacher deţine recordul all-time, fiind de şapte ori campion.

Pe lângă faimă şi bani, Hamilton are şi o listă lungă de iubite celebre, ca Nicole Scherzinger, Rihanna sau Rita Ora, dar şi multe alte modele, actriţe sau cântăreţe.

Iată top trei al iubitelor lui Lewis Hamilton:

1. Nicole Scherzinger. Au fost împreună din 2008, dar în 2010 s-au despărţit. Au stat departe unul de altul doar o lună, s-au împăcat şi-n toamna lui 2011 iar s-au separat. Au devenit din nou un cuplu, însă în vara lui 2013 au anunţat că nu mai sunt într-o relaţie. Nicole e una dintre cele mai sexy cântăreţe. A fost liderul formaţiei Pussycat Dolls.

2. Rihanna. S-au întâlnit de mai multe ori în secret, dar au fost suprinşi de paparazzi. Şi-au petrecut multe week-enduri împreună, dar până la urmă programul încărcat a făcut ca ei să nu mai continue legătura romantică. Rihanna e una dintre cele mai apreciate artiste din lume.

3. Rita Ora. Cântăreaţă şi actriţă, britanica a fost alături de Lewis din  2016 până în vara lui 2017,d ar au rămas în relaţii bune. Recent au fost văzuţi petrecând cu acelaşi grup de prieteni.

Mai multe