«Dr Quinn» a stors de la fostul soţ şi banii pe bilete la meci

16 decembrie 2015 22:48   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

S-a făcut partajul! Actriţa Jane Seymour, cunoscută mai ales din serialul “Dr Quinn”, a finalizat divorţul de actorul James Keach după doi ani de la despărţire. Ea a reuşit să-şi recupereze două case.

Vedeta americană Jane Seymour (68 de ani) a dat divorţ de James Keach (68 de ani) după 20 de ani de căsnicie, pe motiv că a înşelat-o, dar abia acum au reuşit să ajungă la o înţelegere cu privire la împărţirea bunurilor. Actriţa a acceptat să împartă drepturile pentru serialul “Dr Quinn” cu fostul soţ, şi câştigurile viitoare de pe urma filmului. Seymour şi Keach s-au cunoscut în timpul turnării acestuia.

Jane a obţinut în schimb casele din Malibu şi Anglia, potrivit TMZ. Seymour a mai primit 132.000 de dolari în schimbul abonamentului lor la meciurile de baseball ale echipei Los Angeles Dodgers. Cei doi foşti soţi şi-au împărţit însă în mod egal colecţia de monede de aur inscripţionate cu frunza de arţar canadiană, estimată la 200.000 de dolari.

Este al patrulea divorţ care o costă scump pe actriţă, care îi are pe gemenii John şi Kristopher, de 19 ani, din mariajul cu Keach. Ea a mai fost căsătorită de trei ori, cu Michael Attenborough, Victor Geoffrey Planer şi David Flynn. În prezent, Jane are o avere de 70 de milioane de dolari, iar James Keach are în conturi 20 de milioane de dolari.

Mai multe