Drake recunoaște că visa la o «familie perfectă» alături de Rihanna

16 octombrie 2018 17:14   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

În 2016, Drake (31 de ani) şi Rihanna (30 de ani) luau cu asalt topurile cu hit-ul “Work” şi porneau în turneu împreună. Rapperul şi cântâreaţa s-au iubit cu năbădăi, însă oricât a încercat Drake să oficializeze relaţia, Riri n-a vrut să-şi schimbe statul de femeie liberă şi independentă.

Drake a fost invitat recent în emisiunea “The Shop”, a lui Lebron James, difuzată pe HBO. Rapperul a făcut câteva dezvăluiri inedite şi atins şi subiectul “Rihanna”.

În timpul interviului, Drake a recunoscut că s-ar fi văzut “aşezat la casa lui” alături de frumoasa din Barbados, potrivit Daily Mail.

“Viaţa îţi dă lecţii şi m-am trezit în situaţia în care nu mai aveam un basm, cel de genul «Oh, Drake o să ai o familie cu Rihanna şi totul va fi perfect»”, a declarat canadianul. Artistul a mai spus că a existat o vreme în care şi-ar fi dorit ca acest basm să devină realitate şi visa la o familie perfectă alături de Rihanna.

Ce spune Rihanna despre Drake

Într-un interviu recent pentru Vogue, Rihanna a declarat că ea şi Drake “nu mai sunt apropiaţi”. “Nu mai avem o prietenie acum, dar nu suntem nici duşmani”, a spus artista în iunie, potrivit People. “Este ceea ce trebuie să fie”, a conchis cântăreaţa.

Drake şi Rihanna s-au cunoscut în 2005, la Toronto, acolo unde artista filma un videoclip. Cei au rămas prieteni şi au ţinut legătura de-a lungul anilor. În 2016 a urmat colaborarea şi turneul celor doi. Artiştii au încercat să fie discreţi şi nu au recunoscut că au o relaţie în acel moment, chiar facă gesturile de pe scenă şi paparazzi i-au dat de gol.

Vezi aici clipul pentru piesa la care au colaborat Rihanna şi Drake

Mai multe