Drama actriței din Anatomia lui Grey: ”Nu voi avea niciodată copii”

20 noiembrie 2015 18:01   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actrița Kate Walsh (48 de ani), cunoscută publicului din România pentru rolul lui Addison Montgomery, medicul ginecolog din serialul ”Anatomia lui Grey”, a făcut o mărturisire dureroasă. Una dintre cele mai apreciate actrițe de televiziune din Statele Unite a recunoscut că nu va putea avea niciodată copii, din cauza unei menopauze precoce.

Cu o viață amoroasă complicată, asemenea personajului pe care l-a interpretat în serialul de succes ”Anatomia lui Grey”, cu un divorț la activ și încă nerefăcută după depărțirea dureroasă de bărbatul cu care a avut o relație timp de 4 ani, Kate Walsh a avut curajul de a vorbi despre afecțiunea care i-a năruit visul de a avea o familie numeroasă.

”Nu am copii. Nu voi avea niciodată. Am trecut printr-o menopauză precoce. Asta s-a întâmplat”, a declarat actrița, citată de revista People. ”Cine știe de ce? Poate e legat de mediul în care trăim. Poate e legat de pilulele contraceptive, nu știu”, a mai spus Kate.

Actrița a recunoscut că este greu să faci față presiunii societății, care promovează modelul femeii care ”are tot ce-și dorește”. ”Nu știu dacă este cu adevărat posibil să ai totul. Cred că este un mit american. N-aș spune că este un vis. Este un mit, pentru că se pune multă presiune. Ajungi să-ți spui: «Asta înseamnă că valorez mai puțin ca persoană, dacă nu sunt mamă? Dacă nu am o carieră de succes?» Nu știu”, a declarat Kate, care a adăugat că și-a imaginat întotdeauna că, la această vârstă, va fi o femeie măritată, cu trei sau patru copii.

Mai multe