Dramă la indigo pentru fostul soț al lui Whitney Houston! Fiul de 28 de ani a murit în condiții suspecte

19 noiembrie 2020 10:26   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Bobby Brown Jr, fiul artistului Bobby Brown, a fost găsit fără viață în casa pe care o deținea în Los Angeles. Oamenii legii au primit un apel în jurul orei 2 noaptea, însă echipajul medical ajuns la fața locului nu a putut face nimic pentru a-i salva viața tânărului de doar 28 de ani.

Bobby Brown Jr, fiul lui Bobby Brown, fost soț al regretatei artiste Whitney Houston, a fost găsit mort în locuința pe care o deține în casa din Los Angeles. Polițiștii investighează moartea acestuia, iar reprezentanții tatălui său refuză să comenteze momentan pe marginea acestui subiect, relatează edition.cnn.

Bobbi Kristina, fiica lui Whitney și a lui Bobby, a murit la 22 de ani 

Viața de familie a lui Bobby Brown pare să fie marcată de tragedii. În urmă cu cinci ani, fiica sa, Bobbi Kristina a murit la 22 de ani. Moartea lui Whitney a reprezentat un moment de cotitură în viaţa lui Bobbi, un impas pe care nu a ştiut niciodată cum să îl depăşească şi care a contribuit la adâncirea tinerei în consumul de substanţe interzise. La doar câteva zile după decesul cântăreţei, Bobbi Kristina a fost transportată de urgenţă la spital întrucât acuza stări de rău, simţindu-se copleşită de întreaga situaţie. În 2012, tânăra a fost acuzată că ar consuma droguri după o serie de apariţii controversate în episoadele reality show-ului „The Houstons: On Our Own” produs şi difuzat de televiziunea Lifetime, cu scopul de a prezenta viaţa familiei Houston, după decesul celebrei artiste. 

Problemele cu care s-a confruntat după decesul mamei nu şi-au găsit soluţionare, iar Bobbi s-a stins la aproximativ şase luni după ce a fost găsită inconştientă în cadă, în incinta vilei pe care o deţinea în Statele Unite ale Americii, Atlanta. Incidentul a fost unul amplu dezbătut de presa de peste Ocean cu atât mai mult cu cât prezenta similarităţi bizare cu modul în care mama tinerei a murit pe 11 februarie 2012.

Whitney Houston şi Bobby Brown, o poveste de dragoste între agonie şi extaz

Viaţa lui Whitney Houston nu a fost nici pe departe una liniştită. În spatele unei voci colosale şi a prezenţei impunătoare, se ascundea un suflet sensibil care a suportat, de-a lungul anilor, un tratament draconic din partea unui soţ violent. Faima a purtat-o pe cele mai înalte culmi ale succesului, dar nu i-a adus niciodată liniştea dorită, iar viaţa personală a lui Whitney a fost întotdeauna un haos care a determinat-o să apeleze la diferite substanţe interzise. De altfel, consumul de cocaină a fost cel care a contribuit decisv la moartea sa din anul 2012.

Mai multe