Dramele care i-au măcinat viața lui Toto Cutugno. Sora artistului a murit sub privirile sale

22 august 2023 16:30   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Doliu uriaș în muzică! Salvatore Cutugno, cunoscut publicului larg sub numele de Toto Cutugno, a murit marți, la vârsta de 80 de ani. Cântărețul s-a stins la Spitalul San Raffaele din Milano, după o suferință lungă care s-ar fi agravat în ultimele luni. Celebrul cântăreț și compozitor a fost supus la încercări grele, de-a lungul vieții.

În 2007, Toto Cutugno a fost diagnosticat cu cancer la prostată

Cântărețul compozitor Toto Cutugno, cel mai cunoscut pentru cântecul său de succes din 1983, „L'Italiano”, s-a stins din viață marți, a declarat managerul său Danilo Mancuso pentru publicația italiană ANSA. În 2022, artistul anunțase că avea cancer metastatic la prostată și și-a anulat mai multe concerte, printre care și cel pe care trebuia să îl susțină în acel an în România. Toto Cutugno suferea de cancer din 2007 și a trecut prin mai multe operații și ședințe de chimioterapie. Cât a putut, a dus boala pe picioare, însă la un moment dat, situația s-a agravat. „Boala a fost o provocare pentru mine. M-am întors la muncă, pentru că iubesc ceea ce fac”, spunea Toto, în urmă cu ceva timp.

În copilărie, i-a murit sora

Când avea doar 5 ani, Toto Cutugno a suferit șocul vieții lui. Într-un incident absurd, sora lui, Rosagna, a murit sufocându-se cu mâncare, sub ochii lui. Tragedia l-a șocat atât de tare, încât dintr-un băiat vesel și lipsit de griji, Toto s-a transformat într-unul serios, care aproape că nu râdea niciodată. În cele mai multe dintre imaginile din copilăria sa, Toto era gânditor și trist.

Soția lui, Carla, a pierdut o sarcină

Toto Cutugno, care a fost căsătorit până la moarte cu dragostea vieții lui, Carla, a trecut printr-o dramă, în urmă cu mulți ani. Artistul își dorea patru copii și spunea mereu că își va întemeia o familie cu Carla. N-a fost să fie, însă. Nevasta, însărcinată cu gemeni, a aflat că nu poate duce sarcina până la capăt și a făcut avort. Cuplul nu a avut niciodată copii.

Cântărețul italian a făcut un copil din flori cu o altă femeie, în 1989, care i-a sucit mințile, după ce a cunoscut-o într-un avion. Băiatul lui din flori, Nico, a stat în casă cu familia Cutugno, după ce Carla i-a iertat aventura și a acceptat să îi crească fiul.

Mai multe