Drew Barrymore şi-a făcut achiziţii la târgul de vechituri

17 august 2016 21:46   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cine ar fi crezut? Drew Barrymore e o vedetă cunoscută şi are în conturi 125 de milioane de dolari. Cu toate acestea, îşi face cumpărăturile la târgurile cu vechituri. Nici vorbă să-şi ia haine de firmă.

Actriţa Drew Barrymore (41 de ani) a fost surprinsă de paparazzi în timp ce se aproviziona dintr-un târg de vechituri din California. Diva şi-a cumpărat haine şi încălţăminte la mâna a doua, atât pentru ea, cât şi pentru cele două fiice ale sale, Olive, de 3 ani, şi Frankie, de 2 ani. Trei ore, diva a cercetat cu luare aminte mărfurile, sub un soare nemilos. S-a răcorit, în acest timp, cu mai multe cutii cu bere. În cele din urmă şi-a umplut căruciorul de cumpărături şi s-a arătat foarte mulţumită de achiziţii.

Recent, a finalizat divorţul de al treilea soţ, Will Kopelman, tatăl celor două fete ale ei, după 4 ani de căsnicie. Pentru că aveau semnat un contract prenupţial, bărbatul a rămas doar cu averea adunată de el însuşi, de 5 milioane $. Amândoi au decis să rămână prieteni, de dragul fiicelor. Cauza despărţirii e secretă. Deşi are încă o avere frumoasă, actriţa face economii la sânge, fiindcă a decis să ia o pauză în carieră. După ce a născut-o pe prima ei fetiţă, în urmă cu 3 ani, Drew şi-a dat seama că e mai bine să se dedice creşterii şi educaţiei copilului decât să accepte roluri neimportante. A născut-o apoi pe cea mică şi s-a hotărât să se retragă pentru o vreme. În 1994, la doar 19 ani, actriţa a fost măritată, 2 luni, cu proprietarul unui bar, Jeremy Thomas, pentru ca în 2001 să se căsătorească din nou, de această dată cu actorul Tom Green, de care s-a despărţit după cinci luni.

La băutură nu renunţă

Drew Barrymore a devenit celebră la numai 7 ani, în filmul “E.T. Extraterestrul”.  S-a bucurat de succes apoi datorită rolurilor din “Ţipi... sau fugi”,  “Toţi spun: Te iubesc!”, “O iubire ca-n poveşti”, “Îngerii lui Charlie”. Pentru rolul din “Grey Gardens”, din 2009, primeşte Globul de aur. În “Amor la distanţă”, din 2010, are ultimul rol mai important. Celebritatea precoce nu i-a fost benefică. A început să bea la 9 ani, a fumat cannabis la 10 ani şi la 12 ani a încercat cocaina. Petrecerile ei de pomină şi două tentative de sinucidere au ţinut prima pagină a ziarelor. La băutură nu vrea să renunţe nici astăzi.

Mai multe