Droguri, sex şi scientologie cu Peaches Geldof

26 martie 2010 17:48   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Senzaţii nebănuite cu Peaches Geldof, una dintre vedetele în ascensiune în showbiz-ul britanic. La numai 21 de ani, se poate lăuda cu o carieră de jurnalistă, prezentatoare TV şi fotomodel, dar şi o viaţă privată dezordonată.

În toamna trecută, un tânăr a fost „victima" lui Peaches, iar ca dovadă a postat pe Internet câteva fotografii elocvente.

Mai citeşte:

Crăciuniţa Peaches Geldof, senzaţie în bikini

Userul „Thatcoolguyben" a povestit pe reţeaua de socializare reddit.com că anul trecut, de Ziua Recunoştinţei, a locuit o perioadă cu nişte prieteni, în casa lor din Los Angeles, şi o fată din Marea Britanie, care se afla în oraşul californian pentru a-şi „înregistra albumul muzical".

„Se aşază lângă mine şi începem să vorbim despre tatuaje, amândoi având destul de multe pe corp", relatează tânărul.

Discuţia a continuat, iar cei doi au făcut sex şi s-au drogat toată noaptea. Partea ciudată este că, a doua zi la amiază, tânărul s-a trezit la o saună, de la

Celebrity Scientology Center din Los Angeles. El a aflat atunci că fata era una dintre membrele din categoria "vedete" ale Bisericii Scientologice şi că în acel moment era implicat într-un ritual de purificare.

Pentru a demonstra veridicitatea poveştii sale, "Thatcoolguyben" a postat şi câteva fotografii, pe care vi le prezentăm mai jos.

Mai multe