Dua Lipa, triunghi amoros cu Aron Piper din Elite și FKA Twigs?

7 iunie 2022 9:23   Vedete internaționale

Dua Lipa a fost surprinsă în timp ce dansa lasciv cu Aron Piper, devenit cunoscut în urma serialului Elite, de pe Netflix. La scurt timp după, FKA Twigs a postat o filmare în care se sărută cu bărbatul, iar fanii au luat-o razna!

Dua Lipa a fost weekendul petrecut în Madrid unde, spre surprinderea fanilor, a petrecut o noapte fierbinte alături de Aron Piper, în unul dintre cele mai cunoscute cluburi din oraș. Filmarea a apărut pe Twitter și a devenit virală rapid, însă niciunul dintre ei nu a comentat pe baza acestui subiect, deși internauții au adresat tot soiul de întrebări, vizibil entuziasmați să îi vadă pe cei doi împreună.

Vezi și: Dua Lipa face valuri la Hollywood! Va juca alături de doi actori celebri

„Dua Lipa și Aron Piper dansează împreună, alo?”, „Dua Lipa trăiește nebunește în Spania, iar Aron trăiește visul multora, mă uit cu respect”, sunt doar câteva dintre comentarii. Internetul a luat foc, de-a dreptul, când tânărul a fost surprins alături de FKA Twigs, la puțin timp după ce s-a afișat cu Dua Lipa. Artista a postat o filmare cu ea, în timp ce se sărută cu actorul din Elite.

FKA Twigs, sărut pătimaș cu Aron Piper. Ce amestec are Dua Lipa?

Într-un filmuleț de pe Tik Tok, în care vedeta își promovează noul single, „Killer”, cei doi se îmbrățișau și se sărutau, iar fanii au început să se întrebe ce se întâmplă între cei... trei! Dua Lipa și Aron Piper nu au adresat zvonurile, dar este posibil să fie doar buni prieteni și să se fi distrat împreună o noapte.

Nu rata:  VIDEO Dua Lipa și Megan Thee Stallion recreează «incidentul» dintre Mariah Carey și Whitney Houston pe scena premiilor Grammy

„Ce se întâmplă între Dua Lipa, FKA Twigs și Aron Piper?”, „Este un triunghi amoros între Dua Lipa, Aron și FKA Twigs?”, „De ce se sărută FKA cu Aron? Am pierdut cumva un întreg capitol din poveste?”, au început să întrebe, vizibil confuzi, fanii. Rămâne de văzut care este, de fapt, povestea dintre cei doi sau, de ce nu, dintre cei trei.

Dua Lipa și Anwar Hadid și-au spus adio anul trecut

După o lungă perioadă în care au fost împreună și în care au făcut tot ce se poate pentru a-și salva relația, Dua Lipa și fostul său partener s-au despărțit, la mai bine de doi ani de când și-au oficializat relația. Solista și modelul erau recunoscuți pentru certurile și împăcările foarte dese, iar apropiații au recunoscut că distanța și-a pus amprenta asupra lor și relația nu a mai funcționat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe