Dublura lui Vin Diesel a căzut în gol de la 10 metri

23 iulie 2019 20:11   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Tragedie pe platoul de filmare de la ”Fast and Furious 9”! Cascadorul britanic Joe Watts, de 35 de ani, se află în comă indusă la spital după ce a căzut de la 10 metri înălțime pe platoul de filmare.

Incidentul a avut loc în studiourile Warner Bros, din Leavesden, Hertfordshire, Marea Britanie. Watts a mai lucrat în postură de cascador la filmele ”Kingsman”, ”Omul Păianjen”, serialul ”Urzeala Tronurilor”, ”Johnny English” și ”Misiune imposibilă”.

Logodnica lui, Tilly Powell, de 35 de ani, este distrusă. Incidentul a avut loc luni, 22 iulie, și, conform primelor informații oferite de paramedicii ajunși la fața locului, cascadorul a căzut ”cu capul înainte” și prezintă răni extrem de grave. Vin Diesel, de 52 de ani, și-a exprimat regretul pentru incident și a scris pe pagina lui de Instagram că este alături de familia cascadorului. Aceasta e a doua tragedie din distribuția ”Fast and Furious”, după decesul actorului Paul Walker, din 2013, care a pierit într-un accident de mașină alături de prietenul lui, Roger Rodas. 

Mai multe