Ducesa Kate, de la momentul când Will i-a dat papucii până în prezent, când „se simte în elementul ei în sânul casei regale‟

17 noiembrie 2021 7:53   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Ducesă, soţie de prinţ moştenitor al regatului britanic, mamă şi model pentru femeile din toată lumea. Kate a cucerit, odată cu inima lui William, şi pe cele ale admiratorilor regali, care au văzut-o maturizându-se şi şlefuindu-se în această doamna de 39 de ani, perfectă în ţinută şi atitudine pentru rolul care i se pregăteşte: de regină-consoartă.

Popularitatea Ducesei de Cambridge a ajuns până la stele în această perioadă, în care cumnata ei de peste Ocean, Meghan Markle, continuă să-şi dea cu stângu-n dreptul prin tot ceea ce face în Los Angeles şi declară în presa americană, astfel încât ea şi Prinţul Harry aproape c-au devenit un cuplu detestat în Anglia.

În tot acest timp, soţia Prinţului William dă un exemplu de cum ar trebui să se comporte, cât mai exemplar, o membră a casei regale britanice, cucerind din ce în ce mai mult prin eleganţa ei, distincţia şi respectul pentru coroană. Iar etichetele de „prea fadă‟ şi „prea sobră‟ pe care i le-au pus unii cârcotaşi, în aceşti zece ani de când este căsătorită cu nepotul Reginei Elisabeta a II-a, au început să se desprindă de pe această ducesă, care pare-a fi într-o reinventare stilistică.

Citește aici continuarea.

Mai multe