«Duel» regal! Regina Letizia a redus-o la tăcere pe Kate Middleton

14 iulie 2017 15:03   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

“Duel” regal la Palatul Buckingham! Miercuri seară, familia regală britanică a organizat un banchet, în onoarea Regelui Felipe al VI-lea al Spaniei și a Reginei Letizia, care se află într-o vizită oficială în Marea Britanie.

Una-i regină, alta-i ducesă! Sunt frumoase, iubite şi apreciate pentru felul în care se îmbracă. La banchetul organizat de familia regală britanică, Regina Letizia a fost în centrul atenţiei, umbrind parcă apariţia ducesei de Cambridge.

Kate a purtat tiara preferată a Prințesei Diana (Lover’s Knot) și a optat pentru o rochie Marchesa pe care a asortat-o cu un colier statement.

Regina Letizia (44 de ani) a arătat absolut fermecător, ca de fiecare dată. Ea a optat pentru o rochie elegantă roşie, foarte chic şi a purtat o tiara impresionantă.

Toate privirile au fost aţintite asupra celor două frumuseţi. În timp ce Letizia a fost toată numai un zâmbet, Kate a părut mai degrabă crispată şi abia a schiţat un zâmbet.

Camerele de filmat au surprins-o gânditoare, cu faţa schimonosită şi deloc interesată de ceea ce se petrecea în jur, scrie The Sun. “Gurile rele” spun că ducesa ar fi fost intimidată de apariţia Letiziei, care a acaparat toată atenţia la dineu, iar ea s-a simţit cumva “neglijată”.

Urmăriţi aici momente de la banchetul organizat la Palatul Buckingham, dar şi cum s-au îmbrăcat cele două

Mai multe