Duelul divelor din tenis se tranşează astăzi. "E o trişoare!"

8 mai 2017 12:19   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

La o săptămână de la revenirea în circuitul WTA după o suspendare de 15 luni pentru dopaj, Maria Şarapova are parte de o întâlnire "specială" în turul doi al turneului de la Madrid.

Astfel, rusoaica se va afla în această seară faţă în faţă cu cea care, la un moment dat, păreea să-i calce pe urme atât ca performanţe sportive cât şi ca frumuseţe. Este vorba despre Eugenie Bouchard, canadianca supranumită "Barbie" datorită înfăţişării sale.

Meciul Şarapova - Bouchard vine şi în contextul în care canadianca a taxat în termeni duri faptul că Maria Şarapova s-a întors pe terenurile de tenis şi a fost invitată de organizatori la cele mai importante competiţii din această perioadă.

"Şarapova e o trişoare şi nu cred că unui trişor ar trebui să i se mai permită să mai joace vreodată. Nu are ce căuta in sport!", afirmat Bouchard în urmă cu ceva vreme.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Mai multe