Dulce Maria, o ”lady” controversată. Se iubește cu un bărbat mai mare, care are 3 copii

14 martie 2017 18:22   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

O mai țineți minte pe Dulce Maria, roșcata rebelă și focoasă din serialul telenovelă ”Rebelde”? La 31 de ani arată total diferit de personajul din serialul care a făcut senzație printre tineri în întreaga.

"Rebelde" este serialul care a făcut furori oriunde a fost difuzat, iar în România a reușit să cucerească o mulțime de tineri care nu scăpau din ochi aventurile celor 6 prieteni, poveștile de dragoste dintre ei și învățăturile din viața de liceu a personajelor. Acum, după ani de la terminarea filmărilor, actorii, care formau și o trupă muzicală, "RBD", au urmat căi separate și niciunul nu s-a îndepărtat prea tare de lumea vedetelor.

Cunoscută din rolul Robertei din RBD, serialul care a ținut toți adolescenții cu sufletul la gură și a impus un stil vestimentar extrem de accesorizat, Dulce Maria a devenit o adevarata lady, adoptând un stil serios, lipsit de accesoriile sexy pe care le purta în trecut, iar fanii sunt mulțumiți și îi adoră look-ul cuminte.

Cu toate acestea, relația pe care actrița o are în prezent a generat multe comentarii răutăcioase din partea fanilor, care au acuzat-o că se iubește cu un bărbat căsătorit, care are 3 copii cu soția sa. Francisco Alvarez, iubitul vedetei, este cu 11 ani mai mare decât aceasta , iar cei doi s-au cunoscut în 2016, când au lucrat împreună la unul dintre videoclipurile vedetei, el fiind producător.

"Fără îndoială, cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat în 2016 a fost să te cunosc", a scris vedeta în dreptul unei fotografii cu iubitul ei, alături de care pare să fie foarte fericită.

Mai multe