Durul Jason Statham a dat în mintea copiilor. Fiul lui de doi ani l-a transformat total

19 februarie 2020 18:38   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

În filme, bate de rupe şi are o condiţie fizică incredibilă! Însă în viaţa reală este mai blând ca un mieluşel când vine vorba de familia lui. Zilele trecute, Jason Statham a fost surprins de paparazzi de-a buşilea printr-o parcare din Londra, jucându-se cu bebe Jack, de 2 ani.

Actorul britanic Jason Statham, de 52 de ani, e cunoscut publicului din ţara noastră pentru roluri de dur precum cele din trilogia ”Curierul” (2002-2008), ”Italian Job” (2003), ”Crank” (2006), ”Mecanicul” (2011) şi ”Fast and Furious 6 şi 7” (2003 şi 2015). Statham e logodit cu fotomodelul Rosie Huntington-Whiteley (32 de ani) şi au un copil împreună.

Starul britanic care are o avere de 70 de milioane de dolari a venit împreună cu micuţul Jack în Londra, unde Rosie participă la Săptămâna Modei. Între evenimentele mondene, cei trei se distrează prin centre comerciale sau parcări.

Bate de rupe, dar e un mieluşel

Statham, care îşi face singur cascadoriile din filme, se antrenează cot la cot cu luptători din MMA, a fost surprins întinzându-se pe burtă şi apoi ghemuindu-se lângă portiera maşinii de lux în care se afla logodnica lui. Asta pentru a se juca de-a v-aţi ascunselea cu micuţul Jack. Jason a fost fotbalist de performanţă, a devenit apoi scufundător profesionist şi a câştigat o medalie la Jocurile Commonwealth din 1990.

S-a făcut apoi fotomodel şi a pozat pentru Tommy Hilfinger, Levi’s şi French Connection. A lucrat ca recuperator şi bodyguard până când a fost descoperit de regizorul Guy Ritchie şi distribuit în ”Lock, Stock and two smoking barrels” (1998). Se iubeşte cu Rosie Huntington-Whiteley, din 2010, şi a făcut tot posibilul ca relaţia lor să rămână departe de ochii presei.

Mai multe