Dustin Diamond, celebrul Screech din „Salvati de clopotel”, suspect de cancer

14 ianuarie 2021 15:28   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Dustin Diamond, actorul care l-a interpretat pe simpaticul Screech în serialul american “Salvaţi de clopoţel”, ar avea cancer, motiv pentru care a și fost spitalizat în Florida, transmite presa din SUA

Dustin Diamond, în vârstă de 44 de ani, a fost internat la sfârşitul săptămânii trecute într-un spital din Florida, după ce a acuzat dureri mari în tot corp şi o stare generală de indispoziţie, transmite TMZ. Presa din America precizează că actorul ar suferi de o formă de cancer.

Surse din anturajul actorului au confirmat publicaţiei Hollywood Life că Diamond este spitalizat şi că i se fac mai multe analize pentru stabilirea diagnosticului. Printre numeroasele teste la care a fost supus actorul figurează şi o biopsie. Există temeri că Dustin Diamond ar suferi de un anumit timp de cancer, deoarece familia sa are antecedente în acest sens, iar mama lui a murit de cancer mamar. 

Dustin Diamond, relații tensionate cu actorii din „Salvați de clopoțel”

Actorul, personajul Samuel Screech Powers, a făcut parte din distribuţia originală a popularului serial din anii 1990, “Salvaţi de clopoţel”, care a avut patru sezoane şi un serial derivat - ‘spin-off’ - intitulat “Saved by the Bell: The College Years”. Însă, la reuniunea distribuției de anul trecut, el nu a fost invitat. Se pare că de vină ar fi fost biografia din 2009 pe care actorul a publicat-o și în care nu are prea multe cuvinte de laudă la adresa foștilor săi colegi de platou. 

Însă, într-un interviu din 2016, acordat lui Mario Lopez care a făcut la rândul lui parte din acest serial, el a mărturisit că regretă acest lucru. Diamond i-a mărturisit fostului său coleg că această carte a fost scrisă de o altă persoană, care a strecurat în biografie zvonuri care au circulat la acea vreme pe seama lui.

Mai multe