E chioară de 15 ani și nimeni n-a știut! Acum apelează din nou la cuțit

9 decembrie 2014 22:54   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Melanie Brown (39 de ani), fosta componentă a trupei "Spice Girls", care odinioară făcea ravagii printre puștoaice, a făcut o mărturisire șocantă.

Artista a recunoscut că a rămas chioară, în urmă cu 15 ani, după o intervenție chirurgicală la un ochi. Acum, Mel B vrea să se opereze din nou pentru a-și remedia defectul de vedere.

"Nu văd deloc cu ochiul stâng. Operația cu laser nu a mers cum trebuie, așa că această intervenție îmi va schimba viața", a declarat ea pentru publicația Hello!

Medicii chirurgi care o vor opera îi vor face transplant de cornee, ceea ce înseamnă că va primi țesutul unui om mort. "Sper să nu văd ceea ce vede cealaltă persoană, adică cea decedată", a glumit ea.

Recent, Melanie Brown a făcut dezvăluiri senzaționale în ceea ce privește viața sa sexuală. Deși este căsătorită din 2007 cu Stephen Belafonte, fiul faimosului cântăreț Harry Belafonte, cu care are o fetiță de trei ani, fosta componentă "Spice Girls" a recunoscut că a întreținut relații intime cu diverse femei timp de cinci ani.

Mai multe