E Cristiano Ronaldo homosexual? Dezvăluirile unei foste iubite a portughezului

26 februarie 2018 13:38   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Nereida Gallardo, una dintre femeile care au trecut prin patul lui Cristiano Ronaldo, a făcut dezvăluri incendiare în cadrul unui interviu pentru revista Vanity Fair.

"Nu îi place să folosească prezervativul. De asta nu cred că primul său copil a fost făcut cu o mamă surogat. Mai degrabă a fost o neglijenţă cu o cameristă. În pat se credea Dumnezeu, dar adormea repede, după prima partidă. Dacă e homosexual? Când era cu mine, nu. Sunt sigură", a spus focoasa brunetă.

În urmă cu câţiva ani, Nereida şi Cristiano au avut o relaţie zbuciumată, din care au ieşit "scântei". Pentru că a fost părăsită de starul lui Real Madrid printr-un simplu SMS, bruneta s-a răzbunat cu câteva declaraţii picante la adresa lui Ronaldo.

"Am fost foarte supărată din cauza modului cum el a încheiat relaţia, modalitate care mie mi se pare laşitate sută la sută. E foarte imatur", l-a caracterizat bomba sexy pe Cristiano Ronaldo. Modelul spaniol a dezvăluit şi motivul pentru care s-a cuplat cu Ronaldo. "E foarte bun în pat. De-asta am stat cu el. Am făcut sex din prima seară în care ne-am cunoscut", a mai spus Nereida.

Mai multe