E îndrăgostită de Nadal? O tenismenă sexy a pus ochii pe spaniol

7 iunie 2017 15:01   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Un banal interviu difuzat de o televiziune franceză la turneul de Mare Şlem de la Paris s-a transformat în motiv de speculaţii pe reţelele de socializare.

Zilele trecute, pe aleile de la Roland Garros, celebrul tenismen iberic Rafael Nadal a fost solicitat pentru un scurt interviu. În faţa sa nu s-a aflat însă un jurnalist, ci o colegă de breaslă a lui Nadal. E vorba de simpatica franţuzoaică Alize Lim (26 de ani), clasată undeva dincolo de locul 200 WTA.

Eliminată încă din primul tur în competiţia feminină de la Roland Garros, frumoasa Alize şi-a găsit o nouă pasiune, încercându-şi şansa cu microfonul în mână.

Internauţii care au vizionat clipul de mai sus au remarcat imediat nervozitatea lui Alize în faţa lui Rafael, gesturile şi mimica sportivei lăsând de înţeles o atracţie fizică, cel puţin din partea ei.

Alize Lim s-a iubit mult timp cu un al tenismen, francezul Jeremy Chardy, dar cei doi s-au separat recent. Din păcate pentru Alize, Rafael Nadal pare inaccesibil din punct de vedere emoţional, el aflându-se într-o relaţie de peste 10 ani cu iubita sa, Xisca.

Mai multe