E la fel de tatuată ca soţul fotbalist! Emilie îl concurează pe Menez

26 iulie 2017 12:53   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Jeremy Menez este unul dintre atacanţii cu mari probleme de comportament, acest lucru făcând ca talentatul fotbalist să nu reziste prea mult timp în vestiarele Romei, Milanului sau PSG-ului.

Controversatul sportiv nu se încarcă de energii mai pozitive nici acasă, unde îl aşteaptă soţia lui, fotomodelul belgian, Emilie Nef Naf. Femeia cu care acesta are doi copii e pe cât de sexy, pe atât de "rea". Deşi formele ei ar putea să fie suficiente pentru atragerea atenţiei, Emilie a ales şi un look de puştoaică de cartier. Astfel, pe lânga freza tunsă periuţă pe o parte, aceasta s-a şi tatuat mai mult chiar decât Jeremy! Şi e greu ca o femeie să-şi depăşească soţul fotbalist la acest capitol!

Consoarta lui Menez a reuşit însă asta, şi arată ca o celebră solistă de pop, Deborah Sarah Epstein, alias SoShy. Emilie are braţul stâng acoperit de trandafiri, iar pe piciorul drept are scrise numele tuturor oamenilor importanţi din viaţa ei, precum şi câteva mesaje mobilizatoare, plecând de la laba piciorului, până sus pe coapsă. Nici spatele şi gâtul fotomodelului belgian n-au scăpat intacte, inimi, mesaje sau alte însemne antice, toate găsindu-şi un loc pe pielea ei.

Totul a plecat de la pasiunea soţului însă! Menez a fost tot timpul un bad-boy tatuat pe tot corpul, mîinile sale fiind însă cu totul acoperite de desene barbare. Cine se aseamănă se adună, iar familia Menez e, măcar la acest capitol, pe aceeaşi lungime de undă!

Mai multe