E oficial: Brad Pitt are o nouă iubită. Cine i-a dat de gol

15 februarie 2017 8:03   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Zvonurile sunt adevărate! Se pare că Brad Pitt (53 de ani) a uitat deja de Angelina Jolie (41 de ani). Goldie Hawn a confirmat o știre care circula de mai multe luni în presa americană de scandal: Kate Hudson (37 de ani) și Brad Pitt sunt într-o relație. Se pare că cei doi își doresc să o oficializeze, odată ce apele se mai liniștesc în privința divorțului actorului.

 Deocamdată, cei doi actori nu au confirmat această relație, dar nici nu au dezmințit-o. Mama lui Kate Hudson a dezvăluit pentru Yahoo că „Brad și Kate sunt foarte apropiați în ultimul timp. Relația lor este una romantică”. De asemenea, Goldie Hawn a precizat că cei doi actori sunt gata să dezvăluie lumii că sunt împreună. 

La sfârșitul anului trecut, în presa de scandal au circulat o serie de zvonuri cu privire la relația dintre Kate Hudson și Brad Pitt. Ba mai mult, presa americană a sugerat că actrița ar fi însărcinată și că în fața caselor celor doi deja sunt camioane care le mută mobila, semn că deja relația lor e la un alt nivel.

Angelina Jolie se implică în continuare în campanii caritabile

Superba actriță nu s-a lăsat doborâtă de problemele personale. Recent, ea a devenit imaginea parfumului Mon Guerlain, fiind muza lui Thierry Wasser. Angelina Jolie a donat salariul obținut din această reclamă unei campanii caritabile. Acesta a fost primul proiect în care s-a implicat, după anunțul divorțului de Brad Pitt. Creatorul parfumului, Thierry Wasser, a mărturisit că a avut-o în minte Angelina Jolie încă de la început și a fost extaziat când actrița a acceptat să fie imaginea Mon Guerlain. Pe Angelina Jolie o leagă foarte multe de brandul Guerlain. Mama ei, Marcheline Bertrand, care a murit de cancer în 2007, iubea produsele Guerlain, iar acesta a fost din start un vot de încredere din partea actriței. Parfumul va fi lansat în primăvară. 

Mai multe