E oficial! Céline Dion revine pe scenă în Las Vagas

13 martie 2015 18:45   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Absentă de pe scena din Las Vegas, de anul trecut, pentru a se ocupa de soţul ei, René Angelil, bolnav de cancer, Céline Dion va reveni pe scenă. Diva a confirmat revenirea prin intermediul reprezentantului său.

După 6 luni de absenţă, Céline Dion (46 de ani) îşi doreşte să revină în forţă pe scenă. Ea a fost nevoită să ia o pauză din cauza bolii soţului, dar şi pentru a-şi menaja vocea. Nu a oferit însă o dată a revenirii sale în Las Vegas. Din cauza absenţei sale prelungite, cazinoul din Las Vegas a programat deja alte vedete care să o înlocuiască.

A avut mari probleme

În decembrie anul trecut, René Angelil (73 de ani) a fost diagnosticat de medici cu o tumoare canceroasă la gât.. Era de fapt o recidivă a cancerului de care a fost operat în urmă cu 15 ani. Soţul cântăreţei Céline Dion a fost internat în spital, înainte de Crăciun, iar ea a trebuit să pregătească singură sărbătorile pentru cei trei copii ai lor, René-Charles, de 13 ani, şi gemenii Eddy şi Nelson, în vârstă de trei ani. René Angelil şi Céline Dion sunt căsătoriţi din 1994.

Mai multe