E oficial! Rihanna se iubește cu rapperul A$AP Rocky

21 mai 2021 19:57   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cântăreața Rihanna (33 de ani) s-a cuplat cu rapperul A$AP Rocky, pe numele adevărat Rakim Nakache Mayers, în vârstă de 32 de ani . Chiar el a dezvăluit relația lor într-un interviu pe care l-a acordat recent pentru revista ”GQ”.

În ultima vreme au apărut mereu zvonuri că ar fi împreună, însă abia acum rapperul a făcut oficială relația lor. ”Este minunat când găsești pe cineva care îți place. Ea contează de un million de ori mai mult decât altele. Știi că este cea care trebuie”, a spus el.A$AP Rocky a mai mărturisit că își dorește să aibă copii cu Rihanna și că este convins că va fi un tată foarte bun.

Înainte de a se cupla cu rapperul, Rihanna a fost singură timp de un an, după ce a pus capăt relației cu miliardarul saudit Hassan Jameel. Diva s-a despărțit de acesta din cauza incompatibilității pe care o avea cu modul lui de viață, a spus o sursă pentru revista ”People”.

Rihanna a mai avut o relație tumultuoasă cu Chris Brown și o legătură eșuată cu rapperul Drake. Ea are o avere de 550 de milioane de dolari.

Mai multe