E sexy, e soţie de fotbalist şi face yoga în bikini!

8 ianuarie 2016 13:08   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Topmodel şi actriţă în Argentina, blonda Evangelina Anderson (32 de ani) şi-a găsit fericirea în braţele lui Martin Demichelis (35 de ani), un fundaş de fier legitimat în prezent în Anglia, la City, dar consacrat în tricoul lui Bayern München.

În ultimii ani, Evangelina a fost o prezenţă constantă în topurile cu cele mai sexy soţii de fotbalişti. Secretul prin care îşi menţine silueta şi frumuseţea poate fi legat de marea sa pasiune, yoga. De fiecare dată când are ocazia, sud-americanca se relaxează în acest fel, făcând exerciţii cu grad mare de dificultate. Inclusiv la începutul acestui an, Evangelina şi-a delectat admiratorii cu o şedinţă de yoga în bikini.

Evangelina şi Martin formează un cuplu din 2008, au doi copii (Bastian şi Lola, de 5, respectiv 3 ani), dar abia vara anului trecut şi-au oficializat relaţia.

Căsătoria dintre Martin Demichelis şi aleasa inimii sale a început în vara lui 2015 şi se va termina în 2016. „Cununia civilă o facem în iulie, la Buenos Aires, cu o petrecere tradiţională, alături de apropiaţi. Apoi, în luna de miere, la Marbella, vom sărbători din nou, pe plajă, cu prietenii din Europa. Cununia religioasă am programat-o în 2016, tot la Buenos Aires, urmată de o altă petrecere, de noapte, în stil romantic”, a precizat Evangelina înainte de nuntă.

Mai multe