E ziua lui Daniel Craig! Ca şi James Bond, a avut doar femei frumoase

2 martie 2016 16:09   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Deşi se zvonea că renunţă la rolul "James Bond", se pare că Daniel Craig va fi implicat într-o o nouă peliculă ce poartă numele de cod „James Bond 25”. Până atunci, actorul joacă într-un nou serial şi îi rămâne fidel soţiei, nu mai puţin celebra Rachel Weisz.

Daniel Craig (48 de ani), a cărui zi de naştere este 2 martie, a devenit cunoscut odată cu interpretarea celebrului personaj din seria "James Bond". Puţini însă ştiu cine sunt femeile din viaţa actorului, care i-au stat alături de-a lungul carierei.

Prima femeie importantă din viaţa actorului s-a numit Fiona Loudon şi au fost căsătoriţi doi ani, din 1992 până în 1994, şi tot ea a fost şi cea care l-a făcut prima oară tată, căci au împreună un copil, o fetiţă născută în 1992, Ella Craig, care locuieşte împreună cu mama sa la Londra. A urmat relaţia cu Heike Makatsch, actriţă, cântăreaţă şi autoare germană de cărţi cu care s-au căsătorit imediat. Cei doi au avut o relaţie din 1994 până în 2001, când au decis să se despartă.

În 2014 a cunoscut-o pe Satsuki Mitchel cu care a stat şase ani şi apoi, în 2011, s-a căsătorit cu actriţa Rachel Weisz, cu care este în continuare. 

Ce pregăteşte Daniel Craig?

La premiera "Spectre", în toamna anului trecut, unele voci din mass-media susţineau că actorul nu va intra în pielea personajului "James Bond". Iată însă că faptele spun altceva. Site-ul imdb.com anunţă că actorul va filma totuşi pentru „James Bond 25”, o peliculă în care îl va interpreta din nou pe Agentul 007. Tot anul acesta, actorul Daniel Craig filmează pentru un serial care se numeşte „Purity”, a cărui acţiune se desfăşoară pe străzile din Londra.

Mai multe