Ea e blonda răsfăţată de cel mai bogat sportiv al lumii!

29 iulie 2014 13:24   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Boxerul Floyd Mayweather Jr., recunoscut drept sportivul cu cele mai mari venituri în ultimii ani, pare să fie îndrăgostit lulea de Doralie Medina, o blondă care până nu demult se afla în staff-ul tehnic al americanului, pe post de maseur.

Neînvins în cariera de profesionist, Floyd Mayweather Jr. are o avere colosală, veniturile sale în 2013 ridicându-se la 90 de milioane de dolari, conform revistei Sports Illustrated. Numai din meciurile de box, lăsând la o parte banii proveniţi din publicitate, Mayweather  a strâns aproximativ jumătate de miliard de euro.

Persoana care se "bucură" cel mai mult de bogăţia lui Mayweather este Doralie Medina, blonda care l-a consolat pe american după despărţirea acestuia de fosta sa logodnică, Shantel Jackson. Pentru Doralie n-a fost foarte greu să intre la inima lui Floyd, ea ocupându-se în ultimii cinci ani de pregătirea fizică a boxerului, mai exact cu masajele.

"Ai fost alături de mine şi m-ai ajutat să câştig 5 din cele 11 titluri mondiale. De fiecare dată când am avut nevoie, am avut în tine o persoană de încredere, un umăr pe care să plâng. Meriţi cu adevărat fiecare cadou primit de la mine pentru că tu eşti un cadou în viaţa mea dăruit de Dumnezeu", a scris Mayweather pe o reţea de socializare cu ocazia zilei de naştere a proaspetei sale iubite.

De altfel, americanul a prefaţat evenimentul încă de acum două săptămâni, atunci când i-a făcut cadou lui Doralie o maşină Rolls Royce în valoare de 300.000 de dolari.

Mai multe