Ea e blonda sexy care a declanşat scandalul anului în tenis!

13 august 2015 16:51   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

În vârstă de 19 ani, jucătoarea croată Donna Vekic a intrat fără voia sa în centrul unui scandal sexual de proporţii.

Aflată într-o relaţie cu tenismenul elveţian Stanislas Wawrinka, câştigător în 2015 la Roland Garros, Donna se pare că l-a înşelat pe acesta cu un alt jucător de tenis.

Dezvăluirea a fost făcută chiar în timpul meciului de la Montreal dintre Nick Kyrgios şi Stanislas Wawrinka. "Kokkinakis i-a tras-o prietenei tale. Îmi pare rău să-ţi spun asta, amice...", i-a transmis Kyrgios lui Wawrinka, discuţie care a apărut apoi pe o înregistrare.

Thanasi Kokkinakis, cel care s-ar fi infiltrat în relaţia lui Wawrinka, este prieten bun cu Kyrgios, cei doi fiind colegi în echipa de Cupa Davis a Australiei.

Nick Kyrgios, care nu este la prima ieşire în decor în tenis, şi-a justificat declaraţia: "A fost tensiunea momentului, el devenise agasant cu mine. Aşa că nu ştiu, am spus-o şi gata".

În circuitul feminin, Donna Vekic a fost considerată "Noua Şarapova", în primul rând datorită asemănării fizice cu rusoaica. La tenis, Donna nu se poate compara cu Maria Şarapova, ea aflându-se undeva după locul 100 în lume.

Mai multe