Ea e dublura Reginei Cersei din scenele nud din "Urzeala Tronurilor" FOTO

19 iunie 2015 10:37   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actriţa Lena Heady nu a putut filma scenele nud din finalul sezonului 5 al serialului "Urzeala Tronurilor" pentru că era gravidă cu al doilea copil, aşa că a apelat la o dublură. Actriţa şi modelul Rebecca Van Cleave, în vârstă de 27 de ani, a fost cea care s-a dezbrăcat pentru scenele în care Regina Cersei Lannister e umilită pe străzile oraşului King's Landing.

În scenele şocante din finala sezonului 5 din "Urzeala Tronurilor", Cersei e obligată să meargă goală pe străzile oraşului pentru a fi umilită de mulţime, bicuită şi batjocorită, drept pedeapsă pentru faptele sale. 

Deşi Lena Heady, în vârstă de 41 de ani, s-a mai dezbrăcat pentru camere, acum ea nu a putut filma scenele, pentru că sarcina era prea avansată. Aşa se face că a avut o dublură. Producătorii au ales o actriţă mult mai tânără decât Lena, Rebecca Van Cleave, care are doar 27 de ani. De altfel, Rebecca se afla în Dubrovnik, Croaţia, locaţia aleasă pentru serial, chiar în perioada când se filmau scenele, conform dailymail.co.uk.

Lena, care a mai jucat şi în filmul "300 - Eroii de la Termopile", a recunoscut că scenele i s-au părut groznice: "Nu e greu să îţi dai seama cum ar trebui să te simţi când lumea aruncă cu excremente în tine. O parte a ta e complet terifiată. Cersei a greşit, dar nu merita asta". 

Actriţa, care mai are un băiat de cinci ani cu fostul soţ, va avea o fetiţă, însă nu a dezvăluit încă identitatea tatălui. 

Mai multe