Ea e mama copiilor lui Ricky Martin

7 august 2017 21:04   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

De 8 ani păstrează misterul! Ricky Martin a postat recent pe reţelele sociale poze în care apare împreună cu o frumoasă venezueleană. El a lăsat să se înţeleagă că aceasta e mama copiilor lui.

Cântăreţul Ricky Martin (45 de ani), cunoscut mai ales pentru hitul “Livin’ La Vida Loca”, a dat publicităţii poze în care o strânge în braţe pe actriţa şi fotomodelul Eglantina Zingg, de 36 de ani, din Venezuela. Fotografia, pe care starul a intitulat-o “fata minunată”, a fost făcută recent la Monte Carlo Resort and Casino din Las Vegas, unde el susţine o serie de concerte.

Este pentru prima oară când cântăreţul a prezentat-o lumii pe Eglantina, care e prietena lui de 10 ani. “Este mama copiilor tăi! Nu încape îndoială. Gemenii seamănă perfect cu ea. Sunt frumoşi ca mama lor”, i-au scris fanii încântaţi. Ricky a devenit tatăl gemenilor Matteo şi Valentino în urmă cu 8 ani. Ei au fost născuţi prin fertilizare artificială. Starul a semnat un contract de confidenţialitate cu femeia care i-a adus pe lume. A plătit-o regeşte, dar nu a spus niciodată ce sumă de bani i-a dat. A semnat totodată o înţelegere că nu-i va dezvălui numele. Însă, după ce a făcut publice pozele cu Eglantina, s-a dat de gol. Starul, care este homosexual, a povestit că, recent, unul dintre fiii lui, Valentino, l-a întrebat dacă el l-a purtat în pântece. “Există o doamnă pe care o ador din toată inima care m-a ajutat să te aduc pe lume. Mi-a împrumutat burtica ei. După ce te-ai născut, mi te-a pus în braţe”, i-a răspuns cântăreţul. Ricky Martin a dezvăluit că a iubit în viaţa sa doar două femei şi un bărbat. Însă a început să facă sex de la vârsta de numai 12 ani şi cu fete, şi cu băieţi. El are o avere de 50 de milioane de dolari.

Mai multe