Ea este copilul-minune de la Hollywood

24 februarie 2016 1:18   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Are doar 22 de ani, dar face parte din elita actorilor de la Hollywood. Simpatica Dakota Fanning a câştigat respectul şi inimile tuturor încă de la o vârstă fragedă! A jucat alături de cele mai mari staruri din Cetatea Filmului. Iar la doar 15 ani, avea o avere de 14 milioane de dolari!

Ea este Dakota Fanning sau puteţi să-i spuneţi „copilul-minune al Hollywood-ului”! Şi nu este de mirare că este numită aşa, având în vedere că tânăra actriţa a jucat în filmele lui Steven Spielberg, alături de Robert De Niro, încă de la o vârstă fragedă! În 2001, pe când avea doar 7 ani, Dakota a fost nominalizată la „Screen Actors Guild Award”, cu rolul din filmul „I am Sam”!

Dakota Fanning a împlinit 22 de ani

Dakota şi-a început cariera în actorie încă de la cinci ani. A avut mai multe roluri mici, însă primul rol cu adevărat important a fost în drama „E.R.”, unde a jucat rolul unei fetiţe bolnavă de leucemie, care a fost lovită de o maşină! Acesta rămâne şi rolul ei preferat dintotdeauna!

În 2004, a jucat alături de starul Denzel Washington, în filmul „Man On Fire”. După performanţa de atunci, actorul Roger Ebert a scris despre ea:

„Este o profesionistă la numai 10 ani şi a creat un personaj care îţi cucereşte inima”, spunea despre ea regretatul critic de film Roger Ebert.

De altfel, tânăra actriţă a dat viaţă personajului June, în seria „Twilight”, în care a jucat alături de Kristen Stewart şi de Robert Pattinson! Când Kristen a fost dată „în vileag” că l-a înşelat pe Robert cu regizorul filmului, Dakota i-a luat apărarea actriţei! „De ce credeţi că aveţi dreptul să judecaţi experienţele oamenilor?”, a spus actriţa pentru revista americană InStyle.

În 2009, la 15 ani, Dakota Fanning a fost numită „un veteran al cinematografiei”, pentru că lucrase deja cu cele mai mari staruri ale Hollywood-ului şi a ocupat locul 3 în topul Forbes al celor mai valoroase tinere staruri, după ce strânsese deja... o avere de 14 milioane de dolari!

Şi chiar dacă s-a concentrat mai mult pe carieră, Fanning şi-a făcut timp şi pentru viaţa amoroasă! Din 2013, actriţa se iubeşte cu modelul Jamie Strachan. 

Mai multe