Ea este curva din dulapul lui Charlie Sheen

28 octombrie 2010 15:29   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Christina Walsh, de 22 de ani, din New York, cunoscută în lumea pornografiei cu numele de Capri Anderson, este starleta cu care Charlie Sheen şi-a petrecut noaptea în care a intrat în coma pricinuită de alcool şi de droguri.

Charlie Sheen a distrus camera în care era cazat, la Hotelul Plaza din New York, în timpul unui acces de furie. După aceea a intrat în comă.

"Era mort de beat şi luase o supradoză de cocaină", spun martorii. Pe actor nu l-a interesat faptul că împărţea apartamentul hotelului Plaza din New York cu fosta soţie, Denise Richards, şi cu cele două fiice ale sale, Lola şi Sam.

A sunat-o pe Christina, dar nici măcar nu a apucat să facă sex cu ea, fiind mai mult mort decât viu. A închis-o în dulap şi doar poliţiştii sosiţi la faţa locului au scos-o, aproape sufocată. Totul s-a întâmplat după ce Sheen petrecuse o seară superbă cu familia sa.

Umilită de actor

Chiar dacă Denise Richards este fosta soţie a lui Charlie Sheen, ea s-a simţit umilită de comportamentul actorului. Lola şi Sam, fiicele celor doi, au fost duse la casa de la ţară pentru a sta departe de scandal.

Mai multe