Ea este noua Furiosa din ”Mad Max”. Cine este tânăra de 24 de ani care a dat-o la o parte pe Charlize Theron?

29 decembrie 2020 19:27   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

O actriță de doar 24 de ani este noua Furiosa din filmul ”Mad Max”, care va fi lansat în 2023. Anya-Taylor Joy, de 24 de ani, i-a ”furat” rolul lui Charlize Theron în filmul lui George Miller. În film vor mai apărea Chris Hemsworth în rolul lui Dementus și Yahya Abdul-Mateen în rolul lui Pretorian.

Anya-Taylor Joy, de 24 de ani, i-a ”furat” rolul preferat al lui Charlize Theron, 45 de ani. Anya-Taylor Joy este o actriță născută pe teritoriul SUA, cu origini britanice și argentiniene. Ea a debutat în serialul Atlantis și a surprins prin talentul și dezinvoltura ei. Deși are doar 1,69 metri înălțime, Anya este foarte bine proporționată și poate juca lejer orice rol de femeie fatală sau de curtezană. Ea a reușit să se impună în fața actriței Charlize Theron, care a câștigat Oscarul pentru rolul din ”Monstrul” și l-a convins pe regizorul George Miller, 75 de ani, să o distribuie în rolul central din seria ”Mad Max”. Decizia este una definitivă. În film vor mai apărea Chris Hemsworth în rolul personajului negativ Dementus și Yahya Abdul-Mateen, în rolul lui Pretorian.

Citește și:

Actorul Hugh Keays-Byrne a murit la 73 de ani! Era cunoscut pentru rolul din "Mad Max"

Şi-a făcut o maşină ca-n Mad Max, dar nu-l lasă să circule cu ea

Charlize Theron a sperat până în ultima clipă că va fi Furiosa

Charlize Theron a declarat încă din vară că spera să fie distribuită în acest rol care i-a plăcut la nebunie, dar a punctat că respectă decizia lui Miller. Theron a jucat în ”Mad Max: Fury Road” din 2015, alături de Tom Hardy. Anya-Taylor Joy s-a remarcat cu rolul din serialul ”The Queen’s Gambit” (2020) și ”Vrăjitoarea” (2015) și nu părea o amenințare pentru frumoasa Theron. Pandemia a ținut-o departe de impresari, agenți și audiții pe Charlize care a trebuit să aibă grijă de cei doi copii adoptați și, din câte se pare, acest lucru a făcut să nu fie distribuită în ultimul ”Mad Max”.

Mai multe