Ed Sheeran, costumaţie controversată la petrecerea de Halloween! S-a îmbrăcat în proxenet

31 octombrie 2017 23:17   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cântăreţul irlandez Ed Sheeran a fost cel care a acaparat atenţia tuturor luni, 30 octombrie, în cadrul unei petreceri de Halloween organizată de unul dintre colegii săi de breaslă. În ciuda faptului că are o mână ruptă ela găsit o modalitate de a se costuma pentru a face parte din atmosfera renumitei sărbători.

Cântăreţul irlandez Ed Sheeran(26 ani) a fost nevoit să îşi anuleze mai multe concerte din Asia după ce a suferit un accident în urma căruia ambele mâini i-au fost rănite, iar una dintre ele a fost fracturată. Artistul a căzut de pe bicicletă după ce ar fi fost lovit de maşină, ceea ce l-a făcut incapabil să susţină concertele din Taipei, Osaka, Seul, Tokyo şi Hong Kong. În ciuda faptului că mâna sa nu s-a refăcut complet, Ed Sheeran nu a putut lipsi de la petrecerea de Halloween. Pentru a masca faptul că are braţul fracturat, Ed a purtat o haină roz din blană artificială, asemănătoare celor pe care le poartă proxeneţii în filmele americane, conform mirror.co.uk.  Ed a fost însoţit la petrecere de iubita sa, Cherry Seaborn, care a purtat la rândul său, o haină similară celei îmbrăcate de Ed. 

Cântăreţul a oferit o declaraţie pubicaţiei Daily Mail l-a scurt timp după ce şi-a fracturat mâna şi a vorbit despre dependenţa sa de alcool. . În timpul unei emisiuni de la o televiziune britanică a dezvăluit care este modalitatea prin care face faţă durerii pe care i-o provoacă fractura, iar raspunsul său i-a uimit pe moderatori. "Primul lucru pe care l-am făcut după accident a fost să mă ridic de jos şi să constat că mă doare destul de rău, apoi am mers în bar. Abia a doua zi am mers la spital". Conform dailymail.co.uk,Ed a avut probleme cu consumul de alcool în trecut, dar a realizat că băuturile alcoolice consumate excesiv reprezintă o ameninţare pentru cariera sa. "La început era amuzant şi părea totul o petrecere continuă, dar ulterior făceam acest lucru de unul singur...a fost un semnal de alarmă când am început să beau singur. M-am reîntâlnit cu o veche iubire din liceu şi trăim împreună acum într-un apartament. Cred că acest lucru m-a ajutat enorm să renunţ la abuzul de alcool".

Mai multe